FORUMS: list search recent posts

AE / Invigorator CRASH

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
DudeAnimator
AE / Invigorator CRASH
on Aug 25, 2005 at 12:38:33 am

I'm using AE 6.5.1 / Mac OSX 10.4.2 / ATI Radeon 9600XT / Invigorator Pro 4.0.5.

The crashing is constant and random. Mostly I can't reopen files after I've saved with "Increment and Save." I've tried to turn off all OpenGL acceleration and rendering both in AE and Invigorator. My second monitor is running on an ATI 7000 PCI card. I've tried trashing the Invigorator prefs and it doesn't help. As soon as Invigorator tries to render the scene AE crashes. I'm working on a very time sensitive project for television and purchased the PRO version specifically for this job. HELP!

Steven

I'd rather be cooking.


Return to posts index

kurt murphy
Re: AE / Invigorator CRASH
on Aug 25, 2005 at 3:57:01 pm

I had this exact same problem... upgrade to 4.0.6 and you should be fine.

kurt murphy


Return to posts index

DudeAnimator
Re: AE / Invigorator CRASH
on Aug 25, 2005 at 4:01:09 pm

Am I crazy? There is no 4.0.6 yet?

I'd rather be cooking.


Return to posts index


kurt murphy
Re: AE / Invigorator CRASH
on Aug 26, 2005 at 5:26:24 pm

I guess not publically then... email Matt Rhodes at matt@zaxwerks.com and tell him of your problem. The company is very responsive.

kurt


Return to posts index

Matt Rhodes
Re: AE / Invigorator CRASH
on Aug 29, 2005 at 3:38:16 pm

Hi Dude.

Please email me privately at: matt@zaxwerks.com

I'd like to send you a pre-release of v4.0.6 to see if it solves your problems.

Thanks a lot.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]