FORUMS: list search recent posts

Memory leakage in 3D Flag

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mark Gillespie
Memory leakage in 3D Flag
on Jul 25, 2005 at 7:48:23 pm

I'm still having problems with memory leakage while using 3D Flag (Windows) with AE 6.5 PB. Whenever I try to render a composition with a flag that's longer than about 15 seconds, the RAM usage gradually rises until it runs out of available memory and crashes the render and AE.

I know we talked about this a couple of months back, but has there been any resolution yet?

Thanks!

Mark Gillespie


Return to posts index

Matt Rhodes
Re: Memory leakage in 3D Flag
on Jul 26, 2005 at 5:40:37 pm

Hi Mark.

We're still working on that bug. We'll let you know when it's fixed.
For now, try rendering in segments if you have a long sequence.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

Mark Gillespie
Re: Memory leakage in 3D Flag
on Jul 26, 2005 at 7:28:39 pm

OK...thanks!


Return to posts index


Joseph M. Morgan
Re: Memory leakage in 3D Flag
on Sep 27, 2005 at 1:20:01 pm

Matt,

You seem to have the answers here. I have a similar memory problem. My machine is a 64 bit Athalon, 1GB RAM, and an NVIDIA GEForce 5200 card. My render gets about 75% complete and runs out of memory. It also takes about two hours to render a 1 minute scene.

Is it as simple as upgrading memory and/or the video card? I was thinking that I need a better video card and/or more memory, because the Athalon is kicking the butt of my 3.2GHZ HT Intel.

I suspect you can't recommend a video card, but if you know of a place where I can do a comparison of them, it would be appreciated.

Joe


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]