FORUMS: list search recent posts

Slow when going to the "set up" window

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
brian
Slow when going to the "set up" window
on Apr 3, 2005 at 7:31:57 am

I just upgraded from Invig Classic 3.07 to Pro 4.0.4 With classic when I hit the red "Set up" button the set up window would instantly pop open and away I would go. Now with Pro 4 everytime I try to go to the set up window it thinks about it for up to 30 seconds. I just sit and watch the little hourglass go around and around..... What's up with that? Help!

I'm running on a brand new Avid Media Composer system
Windows XP 1 GB of RAM

THANKS!


Return to posts index

Ted Barnett
Re: Slow when going to the "set up" window
on Apr 4, 2005 at 5:36:13 am

I just installed version 4.04 on the PC and have the same problem..


Return to posts index

Matt Rhodes
Re: Slow when going to the "set up" window
on Apr 4, 2005 at 9:52:41 pm

Hello.

In version 4 of the Invigorator, we changed the way swatches are handled.
This includes Material swatches, Object Style swatches, Lighting swatches, and Lighting Style swatches.

Previously, each project had its own swatch bins. In version 4, we store global swatch bins on disk
and allow all projects to access the global bins.

When the Options/Set-Up window is opened, the swatches are loaded from disk. This usually only takes
a second or two.

If you're finding that it takes longer that you'd like, feel free to delete the swatches you don't use on a regular basis.

Let me know if you have any other questions.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]