FORUMS: list search recent posts

KiPro Connection Status Disconnected

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Danny Skarka
KiPro Connection Status Disconnected
on Feb 2, 2013 at 12:43:49 am

Love my KiPros but one is giving me an issue. On the web interface, it reads "Connection Status" Disconnected.
I have done the usual..rebooted. Restore to default. Confirmed network. I can ping it. I can see the web interface.

I'm on 3.1.0.42. Any suggestions or path?

Thank you


Return to posts index

gary adcock
Re: KiPro Connection Status Disconnected
on Feb 5, 2013 at 2:47:31 pm

[Danny Skarka] " On the web interface, it reads "Connection Status" Disconnected.
I have done the usual..rebooted. Restore to default. Confirmed network. I can ping it. I can see the web interface.
"


From the manual

Remote Control ( Menu Item # 35.2): Enables or disables Ki Pro remote control by an external device.

gary adcock
Studio37

Post and Production Workflow Consultant
Production and Post Stereographer
Chicago, IL

http://blogs.creativecow.net/24640

follow me on Twitter
@garyadcock




Return to posts index

Scottie Tooley
Re: KiPro Connection Status Disconnected
on Feb 26, 2013 at 10:19:01 am

If the above doesn't work, try updating your browser. For whatever reason, I was having the same problem with IE, but them installed the newest Firefox, and all was well.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]