FORUMS: list search recent posts

can't capture HD from flame HD 1080i 59.94

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Steve sjao
can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 16, 2010 at 5:27:59 pm

I try to capture from Flame HD project 1080 59.94i via HDSDI out .. but it can't
my aja kipro firmware 1.1.1 (Lastest Firmware) at screen it show input and rec 1080i 59.94
but status blink and show warning invalid selection ..


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 16, 2010 at 5:37:57 pm

Something's not matching up.

Do you have the web control panel open?

If so, check the 'status' page and tell me what it says.


Return to posts index

Steve sjao
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 4:05:49 am

Thanks ..
>> At config page <> At Media page <<
Encode type : Prores 422HQ

For SD Capture it work fine .


Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 3:11:50 pm

[Steve sjao] "For SD Capture it work fine . "

So you must have your in convert set. Conversion should be set to none. Record type should be normal (not psf).

I think your html code got truncated. I can't read what you wrote there, sorry.


Return to posts index

Steve sjao
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 3:56:53 pm

sorry about that
my setup

rec type: normal
in conv: none
out conv : hd 1080
sdi out : file frmt
comp out : file frmt
hdmi out : out conv
video in : sdi
audio in :rca
comp in Lvl : betacam
comp out Lvl:betacam
ntsc config :ntsc
upconv : anamorphic
down conv :anamorphic
genlock : input
tc in : ltc
tc type : ndf
video sg : off


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 3:59:49 pm

What about the 'status' page. That shows you what signal is coming in.


Return to posts index


Steve sjao
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 4:03:07 pm

in 1080i 59.94 sdi
rec 1080i 59.94 rca



Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 4:07:27 pm

OK, that's all looking good.

Are you sending LTC to the Ki? if not, that might be where the warning is coming from. As a test, try setting it to TOD and see if that works.





Return to posts index

Steve sjao
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 4:16:09 pm

yes i'm not sending LTC will change to TOD(time of day)
and let's you know by tomorrow..
Thanks.


Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 4:19:03 pm

Also, you are sure you want RCA audio in? I'd also change the out conv to none, and HDMI out to file format.


Return to posts index

gary adcock
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 5:56:26 pm

[Steve sjao]

"comp in Lvl : betacam
comp out Lvl:betacam "


Caution- this my be your issues,

The COMP OUT settings for NTSC formats should be SMPTE/10--- NOT betacam


gary adcock
Studio37

Post and Production Workflow Consultant
Production and Post Stereographer
Technology Development
Quality Assurance Assistance

Chicago, IL

http://blogs.creativecow.net/24640



Return to posts index

AJA Sales Department
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 17, 2010 at 6:05:12 pm

Gary is correct; the component level values are set incorrectly for HD. \"Betacam\" is only an acceptable choice for SD material. This is why you were able to capture SD but not HD video input to the Ki Pro. Reset these values to an appropriate setting for HD and you should be able to work with the HD source.

--
AJA Video Systems
+1 (530) 274-2048 Intl.
(800) 251-4224 US
sales@aja.com


Return to posts index


Steve sjao
Re: can't capture HD from flame HD 1080i 59.94
on Jul 18, 2010 at 5:11:27 am

Thanks for ALL
change config

Component in Lvl : SMPTE / N10
Component out Lvl : SMPTE / N10

it work great !!

Now I can capture and playout from my Autodesk Flame
just wait for firmware version 2 (RS422 control for Confrom)










Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]