FORUMS: list search recent posts

AJA IO HD SDI Output kinda wonky

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Benjamin Higginbotham
AJA IO HD SDI Output kinda wonky
on Oct 7, 2011 at 6:35:40 pm

Hello all,

I have an AJA IO HD hooked to a MacBook Pro w/ Lion and FCP X installed (as well as FCP 7 of course). I have a 720p/59.94 ProRes sequence with matching content in the timeline. When I select the AJA IO output of 525i29.97 8bit and scrub my timeline, I can get video. However, if I hit play, I can hear embedded audio, but can't see anything.

If I set my AJA IO view settings to 720p 59.94 and scrub or play I just get black video.

Any ideas as to what I may be doing wrong here? I did follow these basic instructions and I seem to be OK on all fronts: http://www.aja.com/support/faq/product-faq.php?pid=18

Thoughts?

Benjamin Higginbotham
Spacevidcast.com
benjamin@spacevidcast.com


Return to posts index

gary adcock
Re: AJA IO HD SDI Output kinda wonky
on Oct 7, 2011 at 6:57:56 pm


Io HD Driver Version 9.0.5
(Release Date 7/27/2011, zip archive)
This release adds support for OS X Lion. Please read the included release notes for complete details. Note: this driver version is not designed to support Final Cut Pro X.


gary adcock
Studio37

Post and Production Workflow Consultant
Production and Post Stereographer
Chicago, IL

http://blogs.creativecow.net/24640



Return to posts index

Benjamin Higginbotham
Re: AJA IO HD SDI Output kinda wonky
on Oct 7, 2011 at 7:05:29 pm

Yeah, already had that driver installed... no dice. The only reason I brought up FCP X was because it moved FCP 7. I don't think that would create an issue with the IO... But the project I'm working on is in 7.

Benjamin Higginbotham
Spacevidcast.com
benjamin@spacevidcast.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]