FORUMS: list search recent posts

Issue with Beta SP through the AJA...

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dan Duffy
Issue with Beta SP through the AJA...
on Jul 7, 2011 at 6:30:35 pm

Hi everyone,
It's my first post, so please bear with. So I have been using an AJA Io for the past four years with my Beta SP decks to bring all of my old footage into FCP Studio 2.

Recently, I have upgraded to Snow Leopard, as well as FCP Studio 3, with FCP being version 7.0.3. The other day, I tried to bring some footage in, and the deck kept stopping...like it had the hiccups and just kept looking for a new timecode break. I have never had this problem before. Finally, I just turned off the deck control and brought it in manually. Now, of course, the footage is completely jumpy.

I don't have the AJA HD, or the Express...it's the standard Io. Is there any type of upgrade I need to do with this to fix this issue?

Thanks so much.

Dan Duffy


Return to posts index

AJA Sales Department
Re: Issue with Beta SP through the AJA...
on Jul 7, 2011 at 8:02:42 pm

You might want to confirm your driver version, firmware version, etc. by visiting the AJA website at:
http://www.aja.com/support/io/io.php

If you still have further questions, feel free to contact AJA Technical Support via phone or email for assistance.

--
AJA Video Systems
+1 (530) 274-2048 Intl.
(800) 251-4224 US
sales@aja.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]