FORUMS: list search recent posts

FCP won't recognize AJA io la

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lynne Desjardins
FCP won't recognize AJA io la
on Mar 7, 2008 at 2:49:49 am

Okay, now I'm going crazy. I hooked up my new AJA io la yesterday, installed upgrades, started up FCP v5.1.4...worked fine! I captured plenty of video from a dvd player through the AJA. Shut it all down.....and today I cannot get FCP to recognize the AJA! Yes, the firewire light is lit on the AJA, all the lights are correctly on......FCP just will not find the connection. Please give me some advice before I kill.....

Lynne Desjardins


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: FCP won't recognize AJA io la
on Mar 7, 2008 at 4:43:57 am

First unplug all your other firewire devices and hook them into a different bus separate from your Macs internal firewire bus.

Open FCP. Hit control-q and choose an AJA io easy setup.


Return to posts index

Lynne Desjardins
Re: FCP won't recognize AJA io la
on Mar 7, 2008 at 5:12:22 am

Hi Jeremy, thanks for replying. I fixed the problem by trying (out of frustration) the ProIO setting (which wasn't there before I installed the firmware update, and didn't sound like the correct setting). That did the trick.

Lynne Desjardins


Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: FCP won't recognize AJA io la
on Mar 7, 2008 at 5:21:52 am

Groovy.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]