FORUMS: list search recent posts

slight io problem

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Rick Neely
slight io problem
on Jan 26, 2008 at 7:42:56 pm

Having a problem with an io,

running a dual 2.3 power pc mac with FCP 2 studio. We're having trouble with realtime previews on an external monitor. Settings are configured the best I think--

- IO is set on output settings (mirror on desktop enabled, same problem when disabled also)
- external video is set to all frames
- sequence is fully rendered
- have trashed preferences and rebooted, still no luck.

The monitor does display a freeze frame of the time marker point when the sequence isn't playing real time and when I drag the time marker the image DOES follow in the monitor. It just won't play sequences in real time.

Any suggestions would be great. Thanks!

Rick



Return to posts index

gary adcock
Re: slight io problem
on Jan 26, 2008 at 7:55:49 pm

[Rick Neely] "The monitor does display a freeze frame of the time marker point when the sequence isn't playing real time and when I drag the time marker the image DOES follow in the monitor. It just won't play sequences in real time. "


then your timeline does not match your output.
reset the easy setup and try again,

do not let fcp choose the settings for the timeline- it can set it to frame sizes that do not output correctly


gary adcock
Studio37
HD & Film Consultation
Post and Production Workflows
Inside look at the IoHD




Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]