FORUMS: list search recent posts

Loaded 'El Capitain' and now my Kona 3 card won't be recognized

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jeff Barringer
Loaded 'El Capitain' and now my Kona 3 card won't be recognized
on Oct 28, 2015 at 10:50:09 pm

I tried loading the latest upgrades from Aja but the installation effort returns with a 'failure to install' message. How do I get the system to recognize my Kona 3 card-set? Any suggestions gratefully received as I am pulling my hair out with frustration. I have a 2008 Mac Pro with 2 x 3 GHz Quad-Core Intel Xeon processors w/ 10 gigs of ram. Running FCP 7. An old, but until today, solid system. Any Ideas? Thank you for your responses.
Cheers,
Jeff


Return to posts index

Warren Eig
Re: Loaded 'El Capitain' and now my Kona 3 card won't be recognized
on Oct 29, 2015 at 4:23:20 pm

AJA stopped development of the Kona 3 card so there will never be an updated for El Capitain. I bit the bullet and replaced mine with a Kona 4. I'm very happy with it. I'm still running 10.10.5, however.

Warren Eig
O 310-470-0905


email: warren@babyboompictures.com
website: http://www.BabyBoomPictures.com


REEL: http://www.babyboompictures.com/BabyBoomPictures/Reels.html


For Camera Accessories - Monitors and Batteries
website: http://www.EigRig.com



Return to posts index

Jeff Barringer
Re: Loaded 'El Capitain' and now my Kona 3 card won't be recognized
on Oct 29, 2015 at 4:29:43 pm

Sigh. OK, thanks!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]