FORUMS: list search recent posts

Kona 3 with Final Cut Pro X 10.0.9 / OSX 10.8.5 not working at all

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Pablo Renedo
Kona 3 with Final Cut Pro X 10.0.9 / OSX 10.8.5 not working at all
on Oct 15, 2013 at 9:36:15 am

Hi there

We're trying to make this setup work following AJA instructions and the whole thing just doesn't work.

When, in the AJA control panel, in the format tab, we try to select, for the primary frame buffer, any other format than the one appearing by default, - 2K1556sf24-, it just doesn't do it, it stays there.

And in FCP X, in the A/V output tab, we find one and one only format which is not either the one we want.

We have a minimal setup at the moment, with no input / output going in / out of the Kona 3, so in a first instance I thought that might be the cause of the problem, but when we fed a signal to the REF IN input is not even recognised in the AJA control panel.

Very frustrating indeed, we'd like to add a broadcast monitor to the set-up but right now we're just paralysed

Any ideas ?

Please help !


Return to posts index

AJA Sales Department
Re: Kona 3 with Final Cut Pro X 10.0.9 / OSX 10.8.5 not working at all
on Oct 18, 2013 at 10:46:15 pm

If you have not already, please feel free to contact AJA Technical Support via phone or email, Monday through Friday, between 9am and 5pm PST. They will be happy to review your configuration and provide assistance.

--
AJA Video Systems
+1 (530) 274-2048 Intl.
(800) 251-4224 US
sales@aja.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]