FORUMS: list search recent posts

Randomly dropping frames

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Brian Laschober
Randomly dropping frames
on Feb 20, 2012 at 10:04:27 pm

I am experiencing random dropped frames; this occurs while playing in the timeline and edit to tape.
By random, I mean, I can play sequences and edit to tapes for hours without problems; then the same sequence will throw up drop frames every few minutes, then go back to no dropped frames.
I have tried turning off mirroring to desktop while editing to tape and turning off External Video while editing; neither seem to make a difference.
I am playing in Safe RT, High-Playback Video Quality, and Full-Playback Frame Rate.
I am working in a ProRes422 1920x1080 29.97 sequence with a mixture of ProRes422, ProRes444, and XDCAM 422 1080i 50Mb, my sequences have a TRT of 00;30;40;00.
For troubleshooting I have tried all ProRes422 & ProRes444 footage in a ProRes422 sequence, and I did not notice a difference.
Has anyone else ran into this kind of problem with the below versions and cards?

MacPro 2x3.2GHz quad
10.6.8
8GB ram
GeForce 8800GT
FCP 7.0.3
QT 10.0
Kona3 - 10.1 NDD
Connected to SAN with Read/Write speeds in the 400-500MB/sec (my sequences are pulling ~30MB/sec)


Return to posts index

AJA Sales Department
Re: Randomly dropping frames
on Feb 22, 2012 at 9:21:20 pm

Please feel free to contact AJA Technical Support, if you have not already, to review your configuration. You may reach AJA Technical Support via phone or email between 9am and 5pm PST, Monday through Friday.

--
AJA Video Systems
+1 (530) 274-2048 Intl.
(800) 251-4224 US
sales@aja.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]