FORUMS: list search recent posts

Kona LHe not playing nice with AE CS5

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jason Jenkins
Kona LHe not playing nice with AE CS5
on Apr 5, 2011 at 4:52:36 am

I just got around to upgrading to Adobe CS5 and now when I switch from AE to FCP I get the message "Unable to open the specified Video Output device. It may be in use by another application, incorrectly connected or conflicting with a sound input device." As long as AE is open I can't get video from FCP. With AE CS3 I could switch back and forth all day long.

System:
Mac Pro w/OSX 10.6.7
Kona LHe; driver 8.1.2
FCP 7.0.3
AJA Adobe Utilities 8.5

Jason Jenkins
Flowmotion Media
Video production... with style!


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Kona LHe not playing nice with AE CS5
on Apr 5, 2011 at 7:30:12 pm

Just tag the Finder in between your application switch to release the card.

Jeremy


Return to posts index

Jason Jenkins
Re: Kona LHe not playing nice with AE CS5
on Apr 5, 2011 at 11:40:44 pm

Sounds simple enough, but no... it doesn't work.

Jason Jenkins
Flowmotion Media
Video production... with style!


Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: Kona LHe not playing nice with AE CS5
on Apr 5, 2011 at 11:54:19 pm

It's really easy to see what has control of the Kona, just watch the control panel. From AE, go to finder, wait to release, from there to Fcp. Option tab is the way i do it.

But, I dont have the adobe utilities installed as the default kona AE video output works very well for me.


Return to posts index

Jason Jenkins
Re: Kona LHe not playing nice with AE CS5
on Apr 6, 2011 at 5:00:25 am

[Jeremy Garchow] "But, I dont have the adobe utilities installed as the default kona AE video output works very well for me."

Yeah, I started out without the Adobe Utilities as well, but all I got was green noise from AE CS5, so I thought; "Maybe the Adobe Plugins are required now." Apparently not the case. Never had an issue with AE CS3.

Jason Jenkins
Flowmotion Media
Video production... with style!


Return to posts index

Jason Jenkins
Re: Kona LHe not playing nice with AE CS5
on Apr 15, 2011 at 8:51:01 pm

I uninstalled the AJA Adobe plug-ins, then re-installed them without the After Effects plug-in. Everything seems OK now.

Jason Jenkins
Flowmotion Media
Video production... with style!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]