FORUMS: list search recent posts

Kona LHi playback issue

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Wil Blackwell
Kona LHi playback issue
on Apr 4, 2011 at 8:43:32 pm

Two Brand new Mac Pro Towers with same issue - AJA Kona LHi cards loaded into slot 4 (can only install into slot 4 because of the 2x ATI Radeon HD 5770 graphics cards loaded)

When playing back 1920x1080i video footage thru Kona card - FCP crashes with Problem Report staying issue with "AJAVideoOutput plugin"

I have trashed preferences - rebuilt permissions.

Uninstalled AJA Drivers and reinstalled drivers.

Can't play back anything without FCP crashing on me.

Any suggestions?

Thanks!

Mac Pro - OSX 10.6.7 - 2 x 2.93 GHz 6-Core Intel Xeon - 32 GB 1333 MHz DDR3 - FCP 7.0.3


Return to posts index

Fred Jodry
Re: Kona LHi playback issue
on Apr 5, 2011 at 12:55:51 am

This is a GUESS:
on each machine try using one display card instead of the two, and consider the two display monitors (or utter outputs) to be fed by, as, one fed by the display card, and the other, fed by the LHi. It sounds lopsided but seems to me I have heard it as correct, at least for editing. Since it is a guess, go back if it is wrong.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Kona LHi playback issue
on Apr 5, 2011 at 7:29:41 pm

FCP does not like 2 graphics cards.

That being said, try installing the NDD version of the drivers.

Jeremy


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]