FORUMS: list search recent posts

closed captioning problem

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Rick Lavon
closed captioning problem
on Jun 5, 2010 at 12:10:56 pm

Hey all- having an issue capturing an SD Beta tape complete with closed captioning encoding. We have a tape with standard closed captioning done at a dub house. We can do it just fine in 2 of our 3 edit rooms, but for some reason I can't in the third--
Room 1-
Mac Pro, OS 10.4.11
FCP 7.01
Aja Lhi
Control Panel 7.5(?)
Digibeta
Capture thru SDI uncompressed 8-bit 720x486...works fine

Room 2-
2005 G5, OS 10.4.11
FCP 6.06
Aja LH
BVW-75
Capture uncompressed 8-bit 720x486 YRB and composite..works fine

Room 3-
Mac Pro, OS 10.4.11
FCP 7.01
Aja Lse
BVW-75
Control Panel v.7
Same settings as above

Will not work in either YRB or composite. Will not work with DVCAM as well. Even tried looping out of monitor into Aja. I can see the encoding on the clip, it just isn't being recognized as closed captioning. The only variable I see is an issue with is the Lse card. Any other thing I should be looking for?

Thanks
Rick





Return to posts index

gary adcock
Re: closed captioning problem
on Jun 7, 2010 at 2:01:40 pm

[Rick Lavon] "Aja Lse
BVW-75
Control Panel v.7
Same settings as above Will not work in either YRB or composite. "



I am not sure the LSe Supports the CC protocols as that is an older product.
You really need to call tech support to get an answer to this one.

gary adcock
Studio37
HD & Film Consultation
Post and Production Workflows for the Digitally Inclined
Chicago, IL

http://blogs.creativecow.net/24640



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]