FORUMS: list search recent posts

SDI Sync Issues with Sony IMX and Aja

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gregorio Paolini
SDI Sync Issues with Sony IMX and Aja
on Oct 14, 2009 at 1:19:45 pm

We are experiencing some issues with our new SONY MPEG IMX MSW-M2000. We checked it in our three suites (an Aja Kona 2/G5/XServe Raid suite, an Aja LHI/MacPro/Sonnet Raid suite and an Aja Io/G5 ingestion). When SDI IN and SDI OUT cables from and to any of our AJA KONA or AJA LHI boards(with Breakout box) or AJA Io suites are both connected, signal becomes unstable and we can't capture or edit to tape. Our FCP suites receive a reference signal from three Kramer Blackburst Generators , cables are brand new etc. Any suggestion?






Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: SDI Sync Issues with Sony IMX and Aja
on Oct 14, 2009 at 5:58:23 pm

What frame rate?


Return to posts index

Gregorio Paolini
Re: SDI Sync Issues with Sony IMX and Aja
on Oct 14, 2009 at 6:45:28 pm

PAL 25f.



Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: SDI Sync Issues with Sony IMX and Aja
on Oct 14, 2009 at 8:18:18 pm

Upon capture, the card will sync to incoming video. Try pulling the outgoing video to close the feedback loop for starters. Or take your deck out of e-e. Then on layoff, you will need the sync, but you have to make sure your deck is set to EXT ref and not INT which will sync to incoming video.

Jeremy


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]