FORUMS: list search recent posts

Kona LHi thinks my HDV footage is DVCProHD50

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jim Curtis
Kona LHi thinks my HDV footage is DVCProHD50
on Oct 6, 2009 at 2:46:22 pm

I have a project captured off an SxS card.

In FCP, it's an HDV project. The LHi Control Panel reports it's DVCProHD50, and gives me a green screen. Audio comes through fine.

I loaded up another HD project, and the Kona works as expected (great) on it, just not this one project.

I can finish the job without the Kona. I'm just wondering what's going on. Any ideas?

Thanks,
Jim



.

Jim Curtis
jamesphilipcurtis.com


MacPro (Harpertown-Early 2008) 2x4 3GHz; 32G RAM all the same brand; 10.5.8; QT 7.6.4; FCS3; Kona LHi in PCI slot 3; Primary display: 30" ACD; Secondary: HP LP2480zx DreamColor via HDMI to LHi and DVI to MacPro.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Kona LHi thinks my HDV footage is DVCProHD50
on Oct 6, 2009 at 11:18:29 pm

Call AJA.

Jeremy


Return to posts index

Joseph Owens
Re: Kona LHi thinks my HDV footage is DVCProHD50
on Oct 27, 2009 at 7:19:43 pm

Had this issue a few months ago where FCP/Kona kept flipping into DV50 in Edit to Tape. The sequence was originally HDV but the editor had left it in 1440x1080 when exporting a ProRes QT. Changing the aspect ratio (exporting a new 1920x1080 QT) fixed the problem.

An undocumented feature of the 6-legged kind.

jPo



This IS my blog!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]