FORUMS: list search recent posts

Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Timo Teravainen
Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Jul 31, 2009 at 8:58:26 am

Hi,

After updating the AJA Kona 3 to 6.0.3., I dont seem to get the Aja Adobe 6.0.3 plugin to work with After Effects CS4. Preview in AE worked fine before the update :(

When launching AE, there's an error message "AEGP Plugin AEGP Internal: Failed to Register Xena Preview". Does anyone know what's going on?

Regards,
Timo


Return to posts index

John Davidson
Re: Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Aug 1, 2009 at 9:08:42 pm

I'm having this issue pop up as well. I wonder - do most people use this plugin or do they configure directly in the application?


Return to posts index

Dean Brennan
Re: Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Aug 12, 2009 at 9:10:03 pm

I am getting the same error. Help??

Dean C. Brennan
Digital Video Specialist


Return to posts index


John Davidson
Re: Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Aug 12, 2009 at 9:11:29 pm

Everything seems to work correctly (at least on our end) - it's just some annoying 'why does this happen' thing, I guess. Are you not getting previews on your external monitor?


Return to posts index

John Davidson
Re: Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Aug 13, 2009 at 4:22:56 am

I was wrong. You need to uninstall it. Really large qt's (larger than HD) were displaying at stupid-low resolution. I trashed prefs, checked interpretation, etc, with no luck. The large files would open and play great in finder, but looked nightmarish in a comp in AE.

I uninstalled the AJA Adobe plugins, and everything looks gorgeous again in comps. Whew.



Return to posts index

James Dierx
Re: Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Sep 4, 2009 at 6:19:46 pm

Any update to this issue? My ram previews are playing back @ 8fps and I can not get playback on my broadcast monitor. I uninstalled the adobe update and the ram previews are playing at 29.97 again but still no playback on monitor. I am also getting the error "AEGP Plugin AEGP Internal: Failed to Register Xena Preview" when opening after effects. Please help!


Return to posts index


Timo Teravainen
Re: Kona 6.0.3 update and Adobe Plugin
on Sep 7, 2009 at 10:19:02 am

Now the Adobe plugins started working with AE, version 6.5. I'll just hold back on updating the AJA Kona driver to v.7, propably the Adobe plugin will again stop functioning.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]