FORUMS: list search recent posts

Moved Kona LHe Bay now no audio or machine control

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matt Kerstein
Moved Kona LHe Bay now no audio or machine control
on Feb 17, 2009 at 10:05:03 pm

Aloha,
We moved one of our Kona LHe edit bays to another desk and now we have no RS422 deck control or audio..or component video in from Betacam.When I change Sys Prefs to monitor audio thru Line out Mac in I get sound palying aiff's off desktop but nothing thru FCP in either AJA or Mac line out. Tried re-seating board..notta..Any ideas?


Return to posts index

Matt Kerstein
Re: Moved Kona LHe Bay now no audio or machine control
on Feb 17, 2009 at 11:02:35 pm

Talked to Promax (happy they have people there still for tech support)They asked if i have a green light on my breakout box. I do not...tried re-connecting fat aja control cable..nice firm connection..no pins bent or messy..still no green light..which why I assume I'm not getting correct signal flow.

Aloha & Mahalo from Maui


Return to posts index

gary adcock
Re: Moved Kona LHe Bay now no audio or machine control
on Feb 18, 2009 at 2:55:21 pm

[Matt Kerstein] "They asked if i have a green light on my breakout box. I do not...tried re-connecting fat aja control cable..nice firm connection..no pins bent or messy..still no green light..which why I assume I'm not getting correct signal flow."

then it is possible you fried the board.

but first
did you install the correct drivers from the website for your system / FCP version ?




gary adcock
Studio37
HD & Film Consultation
Post and Production Workflows

Inside look at the IoHD
http://library.creativecow.net/articles/adcock_gary/AJAIOHD.php




Return to posts index


Matt Kerstein
Re: Moved Kona LHe Bay now no audio or machine control
on Feb 18, 2009 at 6:53:55 pm

That multi pin control cable is not labeled what direction it should go.. So I swapped ends..presto..green light everything works :)


Return to posts index

gary adcock
Re: Moved Kona LHe Bay now no audio or machine control
on Feb 18, 2009 at 2:57:05 pm

[Matt Kerstein] "They asked if i have a green light on my breakout box."


check to make sure that the led is lit on the CARD - that is the one that counts- it should flash during startup.


gary adcock
Studio37
HD & Film Consultation
Post and Production Workflows

Inside look at the IoHD
http://library.creativecow.net/articles/adcock_gary/AJAIOHD.php




Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]