FORUMS: list search recent posts

Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
max cress
Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems
on Oct 15, 2008 at 12:37:25 pm

Hey everybody,

I'm trying to play out from FCP to DIGIBETA with the AJA Kona LSE. My problem is, that the material shutters on the DIGIBETA. An effect of this is that the picture follows sound. What the hack can I do?

I'm working on 8bit uncompressed, but although tried an ProRess422. It's always the same problem. In FCP there's no shutter...

Please help!
thx,
max


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems
on Oct 15, 2008 at 6:52:34 pm

What do you mean by shutter?

What is your original source footage?

Jeremy


Return to posts index

max cress
Re: Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems
on Oct 15, 2008 at 7:41:00 pm

It is 8bit uncompressed. If I play it out on DigiBeta it repeats frames. It looks like a shutter effect. I don't know how to explane it.



Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems
on Oct 15, 2008 at 9:34:44 pm

What frame rate are you working in? Where did the footage come from? A camera? A graphics program? etc etc.




Return to posts index

max cress
Re: Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems
on Oct 16, 2008 at 9:40:29 am

I finally solved the problem. Strange, but AJA told me to put the card in slot 4 - it runs...



Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Aja Kona DigiBeta Tapetransfer problems
on Oct 16, 2008 at 7:01:21 pm

[max cress] "Strange, but AJA told me to put the card in slot 4 - it runs..."

Well there you go.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]