FORUMS: list search recent posts

AJA Kona LH hardware not installed

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
hugh hartford
AJA Kona LH hardware not installed
on Feb 19, 2008 at 4:54:53 pm

I am running FCP version 6.0.1 with Mac Power PC 2.5 GHz, 6.5 GB ram with OS X 10.4.11 . Yesterday I upgraded Kona LH softaware to 5.0 and it worked fine to digitise HDV footage to DVCPro HD. Today FCP crashed while digitising DVCPRO HD, I restarted and the Kona card is no longer recognised. In the AJA control panel it tells me " AJA hardware or software not installed " . I've uninstalled the software and now installed AJA version 5.1 but the AJA control panel tells me the same "AJA hardware or software not installed".

How can I get the computer to recognise the hardware?
Thanks.



Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: AJA Kona LH hardware not installed
on Feb 19, 2008 at 5:28:26 pm

1st zap your pram, (restart, hold apple-option-p-r until you hear the fourth chime, then release).

If that doesn't work, repair permissions.

If that doesn't work, shut down. Cool off. Open up the computer and reseat the card.

Do you have any other cards in your computer?




Return to posts index

hugh hartford
Re: AJA Kona LH hardware not installed
on Feb 19, 2008 at 6:00:50 pm

I've tried the PRAM zap and repair permissions. It still says AJA hardware or software not installed.
I've got 2 cards one is the Kona LH PCI-x and the other is the PCI-x card with HDMI inputs to connect a LAcie Biggest S2S harddrive.

I will have a go at reseating the card tomorrow when it and me have cooled down.





Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: AJA Kona LH hardware not installed
on Feb 19, 2008 at 6:18:46 pm

[hugh hartford] "I will have a go at reseating the card tomorrow when it and me have cooled down. "

If that's not working, call AJA.

Jeremy


Return to posts index

hugh hartford
Re: AJA Kona LH hardware not installed
on Feb 20, 2008 at 9:55:27 am

Thanks Jeremy, I turned it on this morning and its all working fine with Kona LH version 5.1 .
Cheers for the help,
Hugh


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: AJA Kona LH hardware not installed
on Feb 20, 2008 at 5:58:45 pm

See? A little cooling off is always worth while.

Glad you are up and running.

Jeremy


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]