FORUMS: list search recent posts

Weird problem with log and transfer

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Don Wilson
Weird problem with log and transfer
on Jan 22, 2008 at 8:47:27 pm


Hello Bob, Walter and all,

Been away shooting another feature doc and upon return to LA have begun to organize and import from the multitude of firewire drives we dumped to. We shot with the HVX 200 and 500, lots of P2 folders. On my main edit system, the MacPro with the Kona3 and all the bells and whistles, I cannot get the Log and Transfer tool to see the P2 media. It sees the folder name but no media. The same media is seen properly on my trusty G4 laptop. Worst case I will use the laptop to convert everything but what a waste of time. Anyone have any ideas. I've deleted prefs etc, re-installed FCP only (latest update non Leopard0.

Thanks for any input.

Don Wilson

Don Wilson
donwilson.tv
AmericanaMediaInc.com
MississippiSon.com
818.660.2915 studio
818.207.6924 cell
818.760.1828 fax


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Weird problem with log and transfer
on Jan 22, 2008 at 11:50:31 pm

You have the latest P2 drivers installed from Panasonic?


Return to posts index

Don Wilson
Re: Weird problem with log and transfer
on Jan 23, 2008 at 12:05:56 am


I solved it. Found through sifting the web that the version 2 new release of FXFactory disabled Log and Transfer. They have posted a new update and all is good.

thanks
Don Wilson

Don Wilson
donwilson.tv
AmericanaMediaInc.com
MississippiSon.com
818.660.2915 studio
818.207.6924 cell
818.760.1828 fax


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]