FORUMS: list search recent posts

White Sparkles on SDI output

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
matt
White Sparkles on SDI output
by
on Sep 13, 2007 at 2:24:42 pm

Hello all,

I have a AJA LHE inside a MacPro with the latest OS and with 5.1.4 When we output via SDI we occasionally get white sparkles on output and this results in a failed QC. Does anyone have any suggestions as to how to remove this and what this is?

Normally we just restart and it will go away, but it will come back with no rhyme or reason. Any feedback would be great.

Playback is 720p 30p downcovert via the Kona to a Letterbox Dbeta

Thanks
Matt


Return to posts index

gary adcock
Re: White Sparkles on SDI output
on Sep 13, 2007 at 3:36:45 pm

Call tech support.

they will swap out the card via Fed ex...

gary adcock
Studio37
HD & Film Consultation
Post and Production Workflows


Return to posts index

Michael Alberts
Re: White Sparkles on SDI output
on Sep 14, 2007 at 4:28:07 am

Do you see the white sparkles in the FCP output or are they just on the Digibeta? Are you monitoring the Kona output separately from the Digibeta recording? The reason I ask is that it's possible the heads on the Dbeta are going bad.

Michael Alberts
Ambidextrous Productions, Inc.
http://www.ambidextrous.net


Return to posts index


Rory Hinds
Re: White Sparkles on SDI output
on Sep 22, 2007 at 11:42:02 pm

I see sparkles too.

I have a Kona3 in a Mac Pro... am still trying to get to the bottom of this as I've had 2 replacement cards and cables from AJA and the problems is still there.




Rory Hinds
mine
http://www.minefilms.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]