FORUMS: list search recent posts

Kona LH component out problem!!

COW Forums : AJA Video Systems

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Charlie
Kona LH component out problem!!
on Jun 15, 2007 at 3:56:10 am

Hi all, just was wondering if anybody has had a similar problem with their Kona LH...

system- FCP 5.1.4/OSX 10.4/4gb ram/MAC G5 dual-PCIx

problem- I am printing/mastering SD timline to Beta SP UVW 1800 via component and after making several successful beta masters I now have a scrambled component output that I can't correct. I've tried rebooting, shutting down, repairing permissions etc...I did try patching the FCP component directly to the monitor via component to make sure it wasn't my Beta deck.

Should I re-seat the card or is there something else I should do?

Much appreciated!

Charlie



Return to posts index

JeremyG
Re: Kona LH component out problem!!
on Jun 15, 2007 at 4:01:20 am

Check your Kona control panel and make sure that you are in fact set to component and not composite + y/c. Reset your AJA easy setup.

Jeremy


Return to posts index

Charlie
Re: Kona LH component out problem!!
on Jun 15, 2007 at 11:57:22 am

Hi Jeremy, I did check my control panel last night and it is set to component. I am going to reseat the board this morning and I'll reset the easy setup.

Thanks! Charlie


Return to posts index


Arniepix
Re: Kona LH component out problem!!
on Jun 15, 2007 at 2:06:07 pm

While you're at it, check your cabling to make sure it hasn't come loose. If you have another component cable, swap it out.

Arnie

Now in post: Peristroika, a film by Slava Tsukerman

http://www.arniepix.com/blog


Return to posts index

Charlie
Re: Kona LH component out problem!! SOLVED
on Jun 15, 2007 at 5:48:35 pm

Thanks for your help. Aja support emailed me today and suggested I trash preferences...I finally got around to it..working like a charm.

Thanks! Charlie


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]