FORUMS: list search recent posts

GY-HM700 'Invalid Media in Slot [X]' Warnings Frequent

COW Forums : JVC cameras/decks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lindsay Simpson
GY-HM700 'Invalid Media in Slot [X]' Warnings Frequent
on Oct 25, 2012 at 7:54:51 pm

Hi all,

Just curious if any else has experienced the following warning message while recoding on a GY-HM700.

'Invalid Media in Slot [X]'

I have experienced this warning message from both slots on the camera with Class 10 SD cards. The camera automatically switches to the other slot and continues recording. The clip in progress on the card in the troublesome slot is corrupt when dumped to a computer later.

Any solution to this issue? Or just a product of using SD cards, which are less stable, than another solid state format media type like P2 cards?

Thanks,
Lindsay


Return to posts index

Alan Fisher
Re: GY-HM700 'Invalid Media in Slot [X]' Warnings Frequent
on Apr 21, 2015 at 11:32:58 pm

We have regularly experienced "invalid media" errors with Kingston brand cards... SanDisk brand cards have rarely produced an error. Earlier batches of Kingston cards also worked well, but we finally discovered the Kingston cards with starfish logos and circles on them seemed to give us all the errors. Not all class 6 or class 10 cards are equal, so if you're having regular troubles, switch brands!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]