FORUMS: list search recent posts

Pixel Compensation for dead pixels in HM700. Classico procedure not workng with new firmware ?

COW Forums : JVC cameras/decks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Marcello Mazzilli
Pixel Compensation for dead pixels in HM700. Classico procedure not workng with new firmware ?
on May 9, 2010 at 1:18:26 pm

I own a HM700 and I am not able anymore to do the PIXEL COMPENSATION procedure.
I have a dead pixel. I've done this procedure before but seams not possible with this new firmware.

I have Firmware SPL1030 V0301.
I do the correct procedure:

1) Switch on while holding DISPLAY button
2) Press FOCUS ASSIST on the body and MENU together.
3) Enter ADVANCED MENU

The option is there (in second position) but if I go up or down it skippes it.
I just cannot select PIXEL COMPENSATION.

Any ideas?


siRoma di Marcello Mazzilli
Corporate video productions in Italy
http://www.siroma.com


Return to posts index

Lou Caputo
Re: Pixel Compensation for dead pixels in HM700. Classico procedure not workng with new firmware ?
on May 9, 2010 at 6:04:29 pm

Did you set the camera to 720p60 record mode?


Return to posts index

Marcello Mazzilli
Re: Pixel Compensation for dead pixels in HM700. Classico procedure not workng with new firmware ?
on May 9, 2010 at 6:28:28 pm

You're right. Now it works. Thanks!

siRoma di Marcello Mazzilli
Corporate video productions in Italy
http://www.siroma.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]