FORUMS: list search recent posts

AE composition not showing up

COW Forums : Adobe Media Encoder

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Patrick Murphy
AE composition not showing up
on Jul 2, 2014 at 5:23:11 am

Hello,

I try to import an AE composition into AME CC 2014 and when I click on the .aep, nothing shows up in the window.

I've tried going to file>add ae comp, clicking the add source and choosing my aep, and I've also tried dragging the comp from the AE window into the AME window (which causes both apps to freeze)

Anybody else having this issue? It's really ridiculous that I can't export H264 from AE anymore.


Return to posts index

Todd Kopriva
Re: AE composition not showing up
on Jul 3, 2014 at 1:40:51 pm

It seems like you might be hitting this Mac OS permissions problem that blocks Dynamic Link from working:
http://blogs.adobe.com/aftereffects/2014/06/permissions-mac-os-start-adobe-...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
After Effects quality engineering
After Effects team blog
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Return to posts index

Patrick Murphy
Re: AE composition not showing up
on Jul 8, 2014 at 1:19:08 am

Thanks for that but that didn't seem to fix the problem.

Everything is up to date, I've removed quicktime components, my firewall is off, I've reinstalled the program, emptied AE caches. I feel like I've done everything and this dynamic link thing is not working. I'm lucky if it shows a couple folders from my AE project.

Any other suggestions would be great, I appreciate the help either way.


Return to posts index


Eric Tong
Re: AE composition not showing up
on Mar 14, 2015 at 3:14:52 am

Bump. I've been having this exact same problem on windows same programs.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]