FORUMS: list search recent posts

AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"

COW Forums : Adobe Media Encoder

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Bob Pierce
AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Dec 2, 2013 at 10:08:45 pm

Hello Everyone,
I'm having a problem with AME crashing when sending sequences over from PP. Oftentimes it crashes when clicking the green GO button, but sometimes it doesn't even get that far. In Activity Monitor I see the message "Adobe QT32 server not responding". I've tried removing all my quicktime components, I've tried using different export settings and I've tried the renderer from OpenCL to Cuda to software. Crashes every time.

Sequences render fine directly out of PP. Any suggestions would be appreciated.

Thanks
Bob Pierce

Adobe CC
OSX Mavericks
iMac 3.4 Nvidia 680MX
32GB ram

_____________
Robert Pierce
Director of Photography • Editor
http://robertpiercemedia.wordpress.com


Return to posts index

Thomas Nord
Re: AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Dec 3, 2013 at 7:55:45 am

In AME, try turning off the "Enable native Premiere Pro sequence loading" preference, then export again. Please let me know if that doesn't work for you.

Thanks,

Tom


Return to posts index

Bob Pierce
Re: AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Dec 6, 2013 at 10:26:42 pm

That worked! Thanks so much.
Bob

_____________
Robert Pierce
Director of Photography • Editor
http://robertpiercemedia.wordpress.com


Return to posts index


Seth Goldin
Re: AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Dec 8, 2013 at 6:48:55 pm

Amazing! This worked for me as well! Thank you so much!


Return to posts index

Thomas Nord
Re: AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Dec 12, 2013 at 9:09:48 pm

Glad that worked for everyone. I should add that we released AME version 7.2 this morning that should resolve the original issue. You can find out more about the update here: http://blogs.adobe.com/aftereffects/2013/12/adobe-media-encoder-cc-7-2-dece...

If you do try it and the issue still exists, please let me know.


Return to posts index

Christopher Gomersall
Re: AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Jun 23, 2014 at 8:42:49 pm

http://blogs.adobe.com/aftereffects/

This helped me immensely. Dumped prefs and checked permissions on the preferences folder. Voila!

Kind regards,
Chris Gomersall
http://www.vimeo.com/channels/texasvideopro
http://www.youtube.com/upstairsmedia


Return to posts index


Christopher Gomersall
Re: AME Crashing "Adobe QT32 server not responding"
on Jun 23, 2014 at 8:48:01 pm

Only for a minute, then back to its bad behavior. WTH???

Kind regards,
Chris Gomersall
http://www.vimeo.com/channels/texasvideopro
http://www.youtube.com/upstairsmedia


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]