FORUMS: list search recent posts

does not let me start new project

COW Forums : Adobe Media Encoder

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alex Rod
does not let me start new project
on Jul 1, 2013 at 9:03:44 pm

Hi - when I open AME the left window just says "not currently encoding" it does not let me add a new file or anything.

I have the Latest version of OSX and AME

any thoughts?


Return to posts index

Ryan Holmes
Re: does not let me start new project
on Jul 2, 2013 at 2:12:35 am

You'll need to elaborate a bit more if anybody can help you....

What steps are you going through to add media?
Are you on Adobe CC?
Have you uninstalled/reinstalled AME?
Have you repaired disk permissions?
Have you emptied the cache for AME?

Ryan Holmes
http://www.ryanholmes.me
@CutColorPost


Return to posts index

Alex Rod
Re: does not let me start new project
on Jul 3, 2013 at 12:48:44 pm

steps that don't work
Drag and drop into work area
File - add source

I have adobe CC with the latest updates

I have not uninstalled/reinstalled AME - I'd like to leave that as last resort

I have repaired permissions

I have empty the cache


Return to posts index


Ryan Holmes
Re: does not let me start new project
on Jul 3, 2013 at 1:35:43 pm

Have you tried Queueing media from Premiere CC or Prelude CC to AME?

Since you're on CC uninstall/reinstall shouldn't take more than about 10-15 minutes (and that's if you have a slow internet connection). It's very painless.

Ryan Holmes
http://www.ryanholmes.me
@CutColorPost


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]