FORUMS: list search recent posts

AME Not Recognizing Video in QT Ref

COW Forums : Adobe Media Encoder

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chip Hess
AME Not Recognizing Video in QT Ref
on Mar 30, 2019 at 4:58:17 pm

I am running Mac OSX 10.13.6 on an iMac, 32GB RAM.

I recently went to AME 2019. I export a QT reference from Avid.

Bringing it into AME, it does not see the video, only shows the audio.



I have re-exported the ref file from Avid, checking all settings.

The file plays back fine. The only thing different is the AME version. All was fine previously,

on AME CC 2015.3. I am also unable to open 2015.3 now,

even after uninstalling 2019, which I thought perhaps was causing a conflict.



Thoughts?


Return to posts index

Graham Tees
Re: AME Not Recognizing Video in QT Ref
on Mar 30, 2019 at 5:32:44 pm

With effect from ver 2018, AME no longer supports QT ref files. Ver 2017 still offers support. See here:
https://helpx.adobe.com/x-productkb/multi/quicktime7-support-dropped.html


Return to posts index

Chip Hess
Re: AME Not Recognizing Video in QT Ref
on Mar 30, 2019 at 5:51:26 pm

I suspected that might be it.
Does this mean all reference files are dead?
In other words, can a reference file be made
using another codec?

This is really going to slow down the workflow...ouch!


Return to posts index


Bouke Vahl
Re: AME Not Recognizing Video in QT Ref
on Mar 30, 2019 at 7:26:38 pm

Yes, as some bright minds think that with the end of QT player 7 all specs that are hard to follow can go out of the window.

Bouke
http://www.videotoolshed.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]