FORUMS: list search recent posts

AME CS6 question re: ProRes export presets?

COW Forums : Adobe Media Encoder

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
nat ives
AME CS6 question re: ProRes export presets?
on May 14, 2012 at 5:26:07 pm

Hi all,

Just downloaded the trial version of CS6 Production Premium. Haven't really dug too deeply, so no major 1st impressions yet.

I did open AME and couldn't find Quicktime or MPEG2 presets for export. I have been using AME CS5.5 on this machine (new iMac w/Lion, Final Cut Studio, ProdPro CS5.5) for some time now and exporting ProRes 422 and MPEG2 w/no problems.

Wondering if anyone could shed some light on this. Is this a function of trial version? I hope so. I'm still a fan of the (relatively) uncompressed "transparent" encodes that I get w/PR422, especially for archiving student work.

Thanks,

Nat Ives
University of Southern Maine
Portland, Maine


Return to posts index

Todd Kopriva
Re: AME CS6 question re: ProRes export presets?
on May 15, 2012 at 9:17:00 am

See the first bug fix listed here:
http://blogs.adobe.com/premiereprotraining/2012/05/adobe-media-encoder-cs6-...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
product manager, professional video software
After Effects team blog
Premiere Pro team blog
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Return to posts index

nat ives
Re: AME CS6 question re: ProRes export presets?
on May 15, 2012 at 4:11:41 pm

Thanks. Seems to be working just fine now.

Nat Ives
Manager & Lab Instructor
Communication & Media Studies Production Center
University of Southern Maine
Portland, ME
ives@maine.edu
http://www.facebook.com/CMS.Production


Return to posts index


Sangye Ince-Johannsen
Re: AME CS6 question re: ProRes export presets?
on Jun 2, 2012 at 10:25:02 pm

I'm having the same problem, and updating Premiere and AME to to 6.0.1 and reinstalling FCPX didn't fix it. See my thread here: http://forums.creativecow.net/readpost/3/926026


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]