FORUMS: list search recent posts

having problems with adobe premire 6.5

COW Forums : Videoguys.com Tech Talk

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Scott Brown
having problems with adobe premire 6.5
on Sep 13, 2005 at 9:20:33 am

i have my footage done and ready to send back to my camcorder. i went to export timeline, then export to tape. when i tried to view it after it was done, there was nothing.

1. Sony TRV-330. Firewire
2. Adobe won't capture video. nothing happens
3.Windows XP Home Edition
Celeron CPU 2.80 GHz
248 MB of RAM
33.1 GB(drive C)
4.13 GB(driveD)

any idea's

thanks


Return to posts index

mcottingham
having problems with adobe premire 6.5
on Sep 17, 2005 at 1:27:15 am

Are you saying that Adobe 6.5 has lost your project?
Otherwise follow these instructions:

To record the Timeline on videotape using DV device control:

Make sure that your video recording device is ON and in VCR mode.
Choose File > Export Timeline > Export to Tape.
Note: The Export to Tape command is available only if you have a supported DV device and use the DV Device Control plug-in.

Select Activate Recording Deck to let Premiere control your deck.
Select Assemble at Timecode and type the In point on the tape where you want recording to begin. If you don't select this option, recording begins at the current tape location.
For Movie Start Delay, type the number of quarter-frames that you want to delay the movie so that you can synchronize it with the DV device recording start time. Some devices need a delay between the time they receive the record command and the time the movie starts playing from the computer.
For Preroll, type the number of frames that you want Premiere to back up on the recording deck before the specified timecode. Specify enough frames for the deck to reach a constant tape speed. For many decks, 5 seconds or 150 frames is sufficient.
Click OK.

Regards,
Michael mcottingha@aol.com


Return to posts index

Scott Brown
Re: having problems with adobe premire 6.5
on Sep 19, 2005 at 8:13:14 am

Hi,

Thanks for your reply, the problem now is i can export the video to tape now but the problem is that the footage seemed to want to play in fast forward. it would fast forward, then return to normal, then fast forward.

i have seen other users with similar problems, but have never found the answer?


Return to posts index


Gary Bettan
Re: having problems with adobe premire 6.5
on Sep 19, 2005 at 3:38:26 pm

check out our old Premeire 6.5 tips page http://www.videoguys.com/Premiere6tips.html

my guess is it is your pref file.

Gary


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]