FORUMS: list search recent posts

Adobe Premiere Pro 4 Showing a black screen while capturing

COW Forums : Videoguys.com Tech Talk

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
deepak
Adobe Premiere Pro 4 Showing a black screen while capturing
on Feb 17, 2009 at 11:07:03 am

Hello All,


Following are my hardware and software details

H/W Details
system : HP XW 9400 (Work station)
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF05a/12454-12454-296719-307907-296...

Capture card : Matrox RT.X2

Camera : HDR-HC7(HDV 1080i).


S/W Details
Operating System : Windows Vista Enterprise - 64 bit

Adobe : CS4



Kindly correct me if the below mentioned steps are wrong. My intention is to use the Matrox card

1) Open Adobe Premier Pro

2) Click New project -
General tab
Action and Title Safe Area
Title Safe area - 20 % horizontal 20 % vertical
Action Safe area - 10 % horizontal 10 % vertical
Video
Display Format - Timecode
Audio
Display Format - Audio Samples

Capture
Capture Format -> Matrox AVI
Configure ->
Video Capture Settings
Input Device - DV-1394
Input Source - Sony DV Device 1 (DISABLED) ok
Input Format - NTSC(DISABLED)
Input Aspect Ratio - 16:9(ENABLED)
capture Format - Native DV/HDV(DISABLED) Configure(Disabled)
Audio Capture Settings
Input Source - Sony DV Device 1 (DISABLED) Advanced Settings (DISABLED)
Input Device - DV-1394
Capture Format - 16-bit tick of Show VU Meters
Capture Files
File Type - Stereo
Filename.Stereo1.wav - Channel 1-2 (D)
Filename.Stereo2.wav - None (D)

After giving filename and location I cilicked Ok button and the following screen appears
Sequence Presets - tab
Matrox - HD
1280x720
720P@ 23.98 fps

General - tab
Editing mode - Matrox 720p @ 23.976
Timebase - 23.976 frames/second
Video
Frame Size - 1280(disabled), horizontal 720(disabled), vertical 16:99 (just display)
Pixel Aspect Ratio - Square Pixels (1.0)
Fields - No Fields(Progresseive Scan) (Dsiabled)
Display Format - 24fps Timecode

Audio
Sample Rate - 48000Hz
Display Format - Audio Sample
Video Prviews
Preview File Format - 720p @ 23.98 fps
Codec [720@23.98 fps] Matrox-2i....
Maximum Bit Depth- no selection
Maximum Render Quality - no selection


After giving all the above details Iam taken to the main screen.

Using File - capture I tried to capture recorded videos in my camera.

When I tried to play vidoes on my camera using the play button the recorded video is been played on the Camera not on the Premeier Pro

I can fastforward,rewind, play slowly etc but i can't see anything on the Premeire Pro

Can anyone please help me in finding out a solution to this problem?

Thanks and Regards
Deepak.V


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]