FORUMS: list search recent posts

Avid Media Composer NOW WORKING With Vista Ultimate 64

COW Forums : Videoguys.com Tech Talk

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
rajawaras
Avid Media Composer NOW WORKING With Vista Ultimate 64
on Jan 20, 2009 at 7:48:01 pm

I succes install Vista and Avid. But when launching Avid Apps, there is massage appear:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: AvidMediaComposer.exe
Application Version: 3.0.0.56850
Application Timestamp: 48367aa2
Fault Module Name: nvoglv32.dll
Fault Module Version: 7.15.11.7516
Fault Module Timestamp: 481c071b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001a135a
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 8d13
Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Additional Information 3: 8d13
Additional Information 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

What that's mean?

Can Anybody Help pls?

EDITED:

HERE IS THE TRICKS:

Open the Nvida control panel form main COntrol panel
turn on ADVANCED settings
Manage 3D settings
Threaded Optimization turn it to OFF

Fixes my problems in AVID MC V3, 64 bit vista system, 8600GT nvidia card.

And now mine can play Full Screen Play Back, that cannot do in XP SP2 and AVID PRO 5.7.2.

NOW I HAVE TO TRY WITH CS 4 AND HD CAM, I'LL BE BACK SOON TO THE HEWS.


Return to posts index

Gary Bettan
Re: Avid Media Composer NOW WORKING With Vista Ultimate 64
on Jan 20, 2009 at 8:13:25 pm

Media composer is only supported for 64 bit with Visat Biz

From the Avid website http://www.avid.com/products/Media-Composer-Software/system-requirements.as...

Supported operating systems

* Microsoft Windows XP Professional SP3 (32 bit)
* Microsoft Windows XP Professional SP2 (32 bit)
* Microsoft Windows Vista Business SP1 (32 bit)
* Microsoft Windows Vista Business SP1 (64 bit)
* Apple Mac OSX 10.5.5 (Leopard)
* Apple Mac OSX 10.4.11 (Tiger)

Gary


Return to posts index

rajawaras
Not Working with Vista Business too.
on Jan 21, 2009 at 4:02:19 am

Still not working my Avid Media Composer V3 with Vista Business. It appear error of nvogl32.dll.

It is Nvidia Open GL Driver Availibility.

But I don't know what's wrong.

Mobo Biostar TP35D2-A7.
VGA Biostar 8600 GT 128 Bit 512 MB.
4 GB RAM PC 5300 Corsair.
Core 2 Duo E 7200, 2.3 GHz.

Should I use Quadro fo r VGA?

I already have Riva Tuner with SOftMod Quadro for Activated OPen GL Feature.

Before I am working with XP SP2 and Avid Xpress 5.7.2 just fine.

Any one can help please.


Return to posts index


rajawaras
WORKING?!
on Jan 21, 2009 at 4:51:15 am

I am not so sure. But When I deleted nvogl32.dll, it works (for now).


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]