FORUMS: list search recent posts

RTX100 and Adobe Premire 6.5 not cooperating

COW Forums : Videoguys.com Tech Talk

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
hartman.m
RTX100 and Adobe Premire 6.5 not cooperating
on Apr 24, 2007 at 6:28:55 pm

I have been running Adobe Premiere 6.5 for 3 years now with a Matrox RTX 100 capture card with much success. Recently I went to use Premiere only to get the Matrox digisnif error message. At this point Adobe freezes and eventually shuts down. I have tried taking the Matrox tools out and reinstalling them and that works for a short while but, I eventually end up at the same spot. I am very frustrated because I have a small company and I can not afford to have the system down.


Return to posts index

hartman.m
Can anyone help me, please???
on May 9, 2007 at 4:48:07 pm

It's me again, hartman.m. I have been waiting for some kind of help with my Rtx100 and Adobe Premiere 6.5. Anything you can tell me would be appreciated.
Thanks,
Confused


Return to posts index

Gary Bettan
Re: RTX100 and Adobe Premire 6.5 not cooperating
on May 9, 2007 at 8:00:27 pm

sounds like either your RTX100 card is dying or some other component in your system is. HEAT could be the problem.

A working stable system should not stop working. I would remove the card, blow on the contacts and re-seat it firmly. check for excess dust or other things that could cause your system to run hot. HEAT is the enemy.

Gary


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]