FORUMS: list search recent posts

Double Tools Drive

COW Forums : Facilis Technology

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Greg Huson
Double Tools Drive
on Aug 31, 2013 at 10:14:16 pm

Just re-installed an extra machine and ran a fibre cable to the switch. It's showing up with double tools drive, then when launching manager, i get the 'can't find tools drive' message.

I vaguely remember this happening before... but can't recall what the solution was. Anyone? (Facilis closed for the holiday.)

MacPro 3,1 running 64bit. (This system was running correctly in the past, but renamed as a new system and connected to a different port on the switch.)

Atto Celerity 42es, driver 4.01, flash July 28 2010

Terrablock manager 5.7.3

all other systems working as expected.

Anyone remember what causes this?

Greg Huson
Secret Headquarters, Inc
Greg (at) SecretHQ.com
http://www.secretHQ.com


Return to posts index

Matthew Mullen
Re: Double Tools Drive
on Sep 3, 2013 at 4:00:15 pm

Greg,

Did you get this sorted?

Shoot us an e-mail or give us a call if you did not.


Return to posts index

Greg Huson
Re: Double Tools Drive
on Sep 3, 2013 at 6:02:27 pm

yes, Just spoke with Steve. It was a typo - I named the computer starting with a capital letter, and created the user with a lower case letter. I've deleted the mountinfo file on each TB server - and that seems to of solved the problem. Thanks!

Greg Huson
Secret Headquarters, Inc
Greg (at) SecretHQ.com
http://www.secretHQ.com


Return to posts index


Matthew Mullen
Re: Double Tools Drive
on Sep 3, 2013 at 6:33:09 pm

Glad to hear it's resolved!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]