FORUMS: list search recent posts

Log Processing under settings gone (shows up for some clips but not all???)

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Paul
Log Processing under settings gone (shows up for some clips but not all???)
on Oct 4, 2016 at 12:26:00 pm

We all know Log Processing is in the inspector under Settings if you select a clip. It shows up exactly where it should for SOME of my clips. For other clips I am looking at EXACTLY the same place and it won't show up. I don't get why. I have already toggled between proxies and original but some clips just don't have the Log Processing feature that FCPX comes with. Is this a bug and what is going on?

In before: Buy the LUT Utility. I know it's great. I just want to know whats going on with FCPX here.

https://i.imgsafe.org/39fa4ab8e0.png No Log Processing here
https://i.imgsafe.org/39fa83dd72.png I selected another clip and it got Log

Thanks!


Return to posts index

Noah Kadner
Re: Log Processing under settings gone (shows up for some clips but not all???)
on Oct 4, 2016 at 12:54:07 pm

Are all clips from a camera that shoots a raw format?

Noah

FCPWORKS - FCPX Workflow
FCP Exchange - FCPX Workshops
XinTwo - FCPX Training


Return to posts index

Michael Paul
Re: Log Processing under settings gone (shows up for some clips but not all???)
on Oct 4, 2016 at 12:56:40 pm

It's all 4K Red Footage. I have found the solution now (which I don't really understand but I will leave it here in case anybody runs into this problem and is looking for a solution online): I can select some clips in the time line and I will get the log procession settings. Other clips in the time line don't have the log processing- it just doesn't show up. Solution: Shift + F = find the clip in your browser and select it in the browser. Once the clip is selected in the browser I will have log settings.


Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: Log Processing under settings gone (shows up for some clips but not all???)
on Oct 6, 2016 at 12:12:03 pm

Did you preprocess the clips at all? Sync audio, transcode, etc, anything via fcpxml?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]