FORUMS: list search recent posts

After render thumbnails not showing first clip

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Wesley Kelemen
After render thumbnails not showing first clip
on Jul 5, 2016 at 9:51:00 pm

I'm confused because I sent a client some videos on Google drive after render and the thumbnails are showing random clips. My client wants me to put the first clip as "thumbnail" but is this just Google drive showing it weird?

I used markers throughout but just regular markers and the thumbnails seem to be random...Is it just Google drive?


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: After render thumbnails not showing first clip
on Jul 6, 2016 at 12:53:19 am

If Google drive recompresses the movie, then yes, Drive is probably choosing its own thumbnail. Perhaps you can edit the thumbnail after upload?


Return to posts index

Jeff Kirkland
Re: After render thumbnails not showing first clip
on Jul 6, 2016 at 9:40:08 am

As far as I know, Google Drive chooses the clip thumbnail it displays at random and there's no way to change it.

(For some reason I can't edit my own posts so apologies in advance for the stupid mistakes and bad English that I can't go back and fix)

Jeff Kirkland | Video Producer & Cinematographer
Melbourne, Australia | Twitter: @jeffkirkland


Return to posts index


Noah Kadner
Re: After render thumbnails not showing first clip
on Jul 6, 2016 at 2:23:22 pm

Frame.io is way better for client review.

Noah

FCPWORKS - FCPX Workflow
FCP Exchange - FCPX Workshops
XinTwo - FCPX Training


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]