FORUMS: list search recent posts

Unable to export with titles in timeline?

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
James Culbertson
Unable to export with titles in timeline?
on Mar 8, 2016 at 9:45:43 pm

I posted last night about being unable to export clip ranges. I now have found it is due to having titles in my timeline. I've checked for duplicate fonts, tried different fonts, tried using different title templates, verified fonts in font book; though I use FontExplorer as my font organizer.

This just started in the last week; I have not installed anything recently.

Anyone have any other suggestions for what to do?


Return to posts index

Charlie Austin
Re: Unable to export with titles in timeline?
on Mar 10, 2016 at 7:14:23 am

[James Culbertson] "Anyone have any other suggestions for what to do?"

That's an odd one, have you done the traditional trashing of the render/cache files? Are there a lot? A stop-
gap workaround might be to export as png and then recut them in?

-------------------------------------------------------------

~ My FCPX Babbling blog ~
~"It is a poor craftsman who blames his tools."~
~"The function you just attempted is not yet implemented"~


Return to posts index

James Culbertson
Re: Unable to export with titles in timeline?
on Mar 12, 2016 at 4:02:04 am

Turns out it was a combination of titles and iZotope RX4 dialogue denoiser both applied to a clip. Either by itself worked fine, but both together froze renders at 0%.

I upgraded to RX5 and things are fine now... though RX5 dialogue denoiser appears to be a bit unstable when applying to a clip.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]