FORUMS: list search recent posts

Audio Ghost After Deleted Clip

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Greg Ondera
Audio Ghost After Deleted Clip
on Feb 2, 2016 at 7:30:27 pm

I am editing a talk I originally edited in FCP 7 and transferred it to FCP X using 7 to X for Final Cut Pro. I had to cut off the end of a shot/statement which would have gone into the clapping audience soon after, and replace that with a two minute set of clips from another timeline. Well, when I make the cut to the end, all clip visuals disappear as they are supposed to, but the audience can still be heard clapping in the same spot where they were before. The playhead doesn't stop where it should either, at the end of the timeline. It keeps going. Then when I place the new clip at that cut, the ghost audio overlaps with the new audio! The audience clapping can be heard on top of the new clips. Has anyone seen this or know how to fix this? Thanks!

Greg Ondera
Plexus.tv
Surgical Video Production Coast to Coast


Return to posts index

Noah Kadner
Re: Audio Ghost After Deleted Clip
on Feb 2, 2016 at 8:05:25 pm

Create a new Project timeline and copy paste the entire edit. Should go away.

Noah

FCPWORKS - FCPX Workflow
FCP eXchange - FCPX Workshops


Return to posts index

Greg Ondera
Re: Audio Ghost After Deleted Clip
on Feb 2, 2016 at 8:26:38 pm

Thanks! What the heck was that?

Greg Ondera
Plexus.tv
Surgical Video Production Coast to Coast


Return to posts index


Noah Kadner
Re: Audio Ghost After Deleted Clip
on Feb 2, 2016 at 8:50:41 pm

Sometimes a bit of xml cruft comes over when transferring an edit from 7...

Noah

FCPWORKS - FCPX Workflow
FCP eXchange - FCPX Workshops


Return to posts index

Greg Ondera
Re: Audio Ghost After Deleted Clip
on Feb 2, 2016 at 11:29:07 pm

Actually it did not work. In fact now some of it is out of sync. I'm going to just go over to FCP 7 and do the few edits there and export them as a clip. Thanks for your help though.

Greg Ondera
Plexus.tv
Surgical Video Production Coast to Coast


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Audio Ghost After Deleted Clip
on Feb 3, 2016 at 7:36:24 pm

Trash the render files.


Return to posts index


Scott Thomas
Re: Audio Ghost After Deleted Clip
on May 31, 2017 at 3:34:31 am

I ran into a similar issue to this with 10.3.3. I was leaving imported files in place instead of copying them into the project. The video files would automagically refresh when I updated them in external apps, but the audio I exported out of Audition wasn't changing. Finally I emptied the trash and the new file would then work. Seems like an odd oversight when other parts seems to play well together.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]