FORUMS: list search recent posts

Some plugins do not load in Inspector

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jiri Fiala
Some plugins do not load in Inspector
on Jan 12, 2016 at 11:10:15 am

Some plugins do not load properly in my FCPX (latest update on OSX 10.11.2). They show up in effects browser and I can apply them, but they do not actually alter the image and do not open properly in the Inspector.



I've tried deleting FCPX prefs, rebooting, repairing permissions and uninstalling/reinstalling FXFactory but to no avail.

Any tips?


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 12, 2016 at 6:58:29 pm

Try reinstalling FCPX.


Return to posts index

Jiri Fiala
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 13, 2016 at 10:55:36 am

I did that, didn't help.


Return to posts index


Jiri Fiala
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 13, 2016 at 11:36:36 am

Ha! I have uninstalled/deleted some plugins I didn't need or use and it started working again. Great.


Return to posts index

Craig Alan
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 17, 2016 at 2:54:38 am

Does FC have a plug in limit?

Mac Pro, macbook pro, Imacs (i7); Canon 5D Mark III/70D, Panasonic AG-HPX170/AG-HPX250P, Canon HV40, Sony Z7U/VX2000/PD170; FCP 6 certified; FCP X write professionally for a variety of media; teach video production in L.A.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 17, 2016 at 3:39:05 am

What is a plugin limit?


Return to posts index


Craig Alan
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 17, 2016 at 3:40:49 am

Meaning a limited number of plug-ins or a type??? I don't know. Why would trashing one plug-in allow another to be installed?

Mac Pro, macbook pro, Imacs (i7); Canon 5D Mark III/70D, Panasonic AG-HPX170/AG-HPX250P, Canon HV40, Sony Z7U/VX2000/PD170; FCP 6 certified; FCP X write professionally for a variety of media; teach video production in L.A.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Some plugins do not load in Inspector
on Jan 17, 2016 at 3:45:23 am

I don't think there's a limit.

Most likely, for whatever reason, the plugins went corrupt through either a transfer or bad install.

Deleting the broken plugins fixed the problem.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]