FORUMS: list search recent posts

Added multicam audio angle not showing in inspector.

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tangier Clarke
Added multicam audio angle not showing in inspector.
on Jul 4, 2015 at 3:38:55 pm

Just checking to see if this is a bug or if I am doing something wrong.

I added an audio angle to a multicam clip, but that clip angle is not showing up in the inspector under the channel configuration for audio.

The goal is to essentially replace the working audio I used for the edit with cleaner audio while maintaining those edits. This is why I added it as an angle to the multicam clip.

The new angle shows up in the angle viewer, but cannot be seen from the storyline as expanded audio components nor when in the inspector when selecting the multicam clip in the storyline.

Any ideas?

Tangier


Return to posts index

Tangier Clarke
Re: Added multicam audio angle not showing in inspector.
on Jul 4, 2015 at 4:51:15 pm

Side note - interesting anomaly:

If I create a new angle and copy audio already in an angle to a new angle, when I go back to the storyline and select the multicam clip the new angle is acknowledged.

If I add audio already in the library before making the new angle, the inspector doesn't acknowledge the angle.

If I add the new angle, import audio into the library and add that audio to a new angle, the inspector will work and acknowledge the new angle.

Very strange.

Tangier


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]