FORUMS: list search recent posts

Problems when adding music from finder to timeline

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Morten Slemdal
Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 5, 2015 at 8:04:51 am

When I drag Music from my finder to the timeline, my system starts to load an event inside my Library (another than that I`m working in). It just hangs my system, and I have to restart FCPX. It also happens sometimes when I add clips from an event With W.

Experienced this? Whats wrong?


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 5, 2015 at 2:06:26 pm

Try importing normally instead of dragging from Finder.


Return to posts index

Morten Slemdal
Re: Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 5, 2015 at 2:12:22 pm

I`ve tried that as well, but somtimes FCPX just try to load another random event from the open Library. And that takes ages; so I just have to restart FCPX.


Return to posts index


Noah Kadner
Re: Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 5, 2015 at 2:19:39 pm

What file format are these music clips in?

Noah

FCPWORKS - FCPX Workflow
Call Box Training


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 5, 2015 at 4:09:10 pm

...and what else is in the library?

Do you have any analysis happening?


Return to posts index

Bret Williams
Re: Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 5, 2015 at 5:42:44 pm

If the library is already open, shouldn't the event be open? I would drag the music to the keyword collection you wish it to reside in, then drag to the timeline. No confusion there.


Return to posts index


Morten Slemdal
Re: Problems when adding music from finder to timeline
on Feb 6, 2015 at 7:33:58 am

Yeah!
Strange Things here - I`ve tried to import track, and then add it to the timeline, and somtimes I have the same issues. I`ve also experience the problenm when I insert Pictures to the timeline ("W").
But, I Guess this is a "local" prblem, hence you guys doesn`t experience the same issues.

It seems to happen more when I`ve just opened the program, so maybe the media isnt fully loaded when I do the procedure.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]