FORUMS: list search recent posts

clips on timeline are black and no audio with red

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
david fuku
clips on timeline are black and no audio with red
on May 18, 2014 at 6:57:54 pm

Hi group, so I did something unknown and now 1/2 my clips are black with no audio and no video... and trying to relink shows nothing is missing.

I know I have the files on the RAID drive and have viewed show package and inspected the original media folder.

Anyone experience this mess? FCPX 10.1.1 gotta say after my first month editing a project so many things I'm having issues with in 10.1.1 change is good but not loving this app.


Return to posts index

Paul Figgiani
Re: clips on timeline are black and no audio with red
on May 18, 2014 at 7:31:46 pm
Last Edited By Paul Figgiani on May 18, 2014 at 7:32:33 pm

David,

When you say "Black" - you mean like this?



If so activate visibility in the Timeline Index:



-paul.


Return to posts index

david fuku
Re: clips on timeline are black and no audio with red
on May 18, 2014 at 8:08:27 pm

Hi Paul,

no that's disable clip I know that one I mean I see the clip length and volume db adjustments I made but no waveforms and no clip content.

I think might have renamed the event but I was under the impression that was not an issue, however, I also notice every time I shut down and restart I have sit and relink many clips so that's another issue I'm having this app is really wearing on me all the above plus the audio paste effects issues just frustrating to all heck...


Return to posts index


Andy Neil
Re: clips on timeline are black and no audio with red
on May 18, 2014 at 9:33:49 pm

Is it possible that you switched the viewer to play proxy but don't have proxy versions of some of your clips?

Andy

https://plus.google.com/u/0/107277729326633563425/videos


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]