FORUMS: list search recent posts

Issues with opening library with new user

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mark Morache
Issues with opening library with new user
on Apr 30, 2014 at 11:12:58 pm

Strange behavior.

I've been having consistent lagging problems with slow performance and spinning beach balls of death with FCP 1.1 and Mavericks. Seems like it's not uncommon.

Just for yucks, I tried logging in as a new user and opening my library.

Strange behavior... my events all show up as folders in my FCPX event browser. I see a few of my projects and clips, but mostly they are all missing.

My previous events which are now folders, have nothing in them... no clips, no projects.

And if I go back to my original user, it's all back where it should be.

I'm wondering why the same library with the same structure of events and projects is getting read differently by different users.

Meanwhile, I'm going back to my original user and just pushing through the sluggishness.

Oh for the days of 10.0.9.

---------
Don't live your life in a secondary storyline.

Mark Morache
FCPX/FCP7/Xpri/Avid
Evening Magazine,Seattle, WA
http://fcpx.wordpress.com


Return to posts index

James Cude
Re: Issues with opening library with new user
on Apr 30, 2014 at 11:26:27 pm

Perhaps you don't have permissions set to everyone for your user's files so when another user logs into the system they won't read.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]