FORUMS: list search recent posts

Issues with Mavericks

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Devin Crane
Issues with Mavericks
on Apr 2, 2014 at 7:46:14 pm

We just updated our Mac Pro file server to Mavericks and are getting poor read speeds over AFP. Went from 110mb/s to 20mb/s. Write speed is fine and the internal read and write speeds are fine. Tested the same thing on our other Mac Pro with an attached SAS Raid and had the same results. Seems to work fine on internal drives though. Anybody else having these issues?


Return to posts index

John Davidson
Re: Issues with Mavericks
on Apr 2, 2014 at 10:55:09 pm

You're connecting to the server with finder by going to 'connect to server' typing in 'afp://server IP address', right? You've got jumbo frames and all systems connect correctly?

Might be time to give Bob Zelin a call. He'll fix it.

John Davidson | President / Creative Director | Magic Feather Inc.


Return to posts index

Devin Crane
Re: Issues with Mavericks
on Apr 3, 2014 at 12:39:52 am

Yes doing all of those, we rolled back to 10.8.5 and issue went away. I think there's an issue with shared storage on PCI-E, anything we've tested with the internal storage over AFP has been fine.



Return to posts index


John Davidson
Re: Issues with Mavericks
on Apr 3, 2014 at 12:49:50 am

Strange. We've used it successfully with an ATTO R680 as well as our current card, the Areca 1882x. We found AFP to be even faster with Mavs, especially over 10Gbe. It's NSF mounts that have been the problem child for us.

Which ethernet switch card are you using? Small Tree? How about the PCI card?

jd

John Davidson | President / Creative Director | Magic Feather Inc.


Return to posts index

Devin Crane
Re: Issues with Mavericks
on Apr 3, 2014 at 1:11:16 am

We're using a 2 port Small-Tree Card and the built in Ethernets, issues on both. Our Raid Card is a R680 as well. Did a clean install and still had the same issue.



Return to posts index

Devin Crane
Re: Issues with Mavericks
on Apr 3, 2014 at 1:52:18 pm

Are your RAID's Journaled? That's the only thing I could think possibly could be the issue, since this is happening with 2 possibly 3 of our MP's.



Return to posts index


Bob Zelin
Re: Issues with Mavericks
on Apr 3, 2014 at 3:48:13 pm

Hi Devin -
you need to describe your setup. If your server is not setup correctly, you will have nothing but
aggrivation. Everything has to be configured correctly.

Bob Zelin

Bob Zelin
Rescue 1, Inc.
maxavid@cfl.rr.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]