FORUMS: list search recent posts

Problems with Mark lll 50fps footage

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Sascha Engel
Problems with Mark lll 50fps footage
on Dec 30, 2013 at 9:48:30 am

Hi,

Anybody experienced this already before: I have Mark lll footage, that we shot with the MoVi device in 720p / 50fps.
Now, I want to import into FCPX. And it gives a lot of problems, needs ages for each clip to convert and gets stuck on long clips as well.
Any idea where this problem can come from? It's a specific problem with Mark lll 50fps footage?


Thanx for any thoughts on this.


Greetings,

Sascha Engel
TIME BANDITZ Productions
http://www.youtube.com/taikang


Return to posts index

Sascha Engel
Re: Problems with Mark lll 50fps footage
on Dec 30, 2013 at 10:12:40 am

The weird thing is: All the clips, that give those heavy problems, show in the inspector under Codecs: NTSC, instead of H.264 (like the ones that are fine).
But all the clips are shot in the same settings.
Anyway to tell FCPX how to see the Codecs in the right way?
How come anyway, that is says there NTSC. That is not a codec in the first place.

Sascha Engel
TIME BANDITZ Productions
http://www.youtube.com/taikang


Return to posts index

Sascha Engel
Re: Problems with Mark lll 50fps footage
on Dec 30, 2013 at 10:25:02 am

This is the error I get, after it takes half an hour to import a 8min clip:



Sascha Engel
TIME BANDITZ Productions
http://www.youtube.com/taikang


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]