FORUMS: list search recent posts

Bit of a weird one

COW Forums : Apple Final Cut Pro X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
James Ewart
Bit of a weird one
on Nov 5, 2013 at 7:00:01 pm

Two clips in the timeline went "black", I had not disabled them with 'v'.

Looked fine in timeline but black when skimmed over and played.

Quit application and opened it again and still the same.

Rebooted computer and all well but a heart stopping moment.

Thoughts????


Return to posts index

Patrice Freymond
Re: Bit of a weird one
on Nov 5, 2013 at 7:29:29 pm

Could it be that they have a Role assigned that happens to be turned off ?

P.

Patrice Freymond

Editor  Certified Trainer FCP7/X
Post Consultant

Always learning...


Return to posts index

Michael Sanders
Re: Bit of a weird one
on Nov 5, 2013 at 9:36:41 pm

Are you on Mavericks?

I had something similar the other day:

I had a sequence on the timeline which played fine on the timeline but when I exported it one clip was black - the weirdest thing was the graphic over that clip was fine. To get it back I eventually made it re render by fiddling with the colour and the reseting it.

Michael Sanders
London Based DP/Editor


Return to posts index


Loren Risker
Re: Bit of a weird one
on Nov 5, 2013 at 10:07:29 pm

I've seen similar weirdness before due to corrupted render files. I'd recommend throwing away all render files for the project and event, that should do the trick.

-------------
OutOfFocus.TV - Original series, music videos, mini-docs.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Bit of a weird one
on Nov 5, 2013 at 10:26:19 pm

[Loren Risker] "I'd recommend throwing away all render files for the project and event, that should do the trick."

Me too.

If that doesn't work go one step further and toss thumbnail and peaks data away with FCPX quit.

Jeremy


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]