FORUMS: list search recent posts

GPU issue?

COW Forums : Apple Final Cut Pro X Debates

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
shawn Bockoven
GPU issue?
on Jun 30, 2011 at 3:45:08 pm

We are starting our first project, but it appears there is a GPU problem on one of our older dual quad cores with an ATI 4870 graphics card. Clips in FCPX rotate through the color spectrum and soften during playback on timeline or clip view. Play the same clip in QT, or on my quad core iMac inside X and it plays correctly. Exported clips play correctly on the desktop too.


Return to posts index

Jerry Hofmann
Re: GPU issue?
on Jun 30, 2011 at 5:15:51 pm

Tried just reseating the card? Sometimes it does wonders.

Jerry

Apple Certified Trainer, Producer, Writer, Director Editor, Gun for Hire and other things. I ski. My Blog: http://blogs.creativecow.net/Jerry-Hofmann

Current DVD:
http://store.creativecow.net/p/81/jerry_hofmanns_final_cut_system_setup

8-Core 3.0 Intel Mac Pro, Dual 2 gig G5, AJA Kona SD, AJA Kona 2, Huge Systems Array UL3D, AJA Io HD, 17" MBP, Matrox MXO2 with MAX - Cinema Displays I have a 22" that I paid 4k for still working. G4 with Kona SD card, and SCSI card.


Return to posts index

shawn Bockoven
Re: GPU issue?
on Jun 30, 2011 at 5:19:32 pm

Nope! Everything else is working fine. I have never had to reseat a graphics card in a Mac. Only shows up in X. But just because you mentioned it, I will try it. ;-)

Good day.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]