FORUMS: list search recent posts

Avid Euphonix not working with FCPX :(

COW Forums : Apple Final Cut Pro X Debates

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tanya Goehring
Avid Euphonix not working with FCPX :(
on Dec 29, 2012 at 10:05:50 pm

Hey everyone :)

I updated from FCPX 10.0.1 to 10.0.6 and now my Euphonix Artist Transport is not working. I'm using a MacBook Pro 17" 2.66ghz intel core i7 (mid 2011), running 10.8.2. I updated the firmware for the Euphonix and still no go. I spoke with Apple on the phone and they didn't even know what a control surface is... The Euphonix works great with FCPX 10.0.1, but I would much prefer to use 10.0.6 or 10.0.7.

Any ideas as to what may be the issue? Has anyone else experienced this?

Many thanks!!


tanya.


Return to posts index

Verne Mattson
Re: Avid Euphonix not working with FCPX :(
on Dec 30, 2012 at 1:38:15 am

I have an Artist Transport and it works great with 10.0.7 on my MacPro on OS 10.8.2. Is your Eucon software seeing the Transport? Did you try unplugging and replugging in the Transport? Maybe try repairing permissions too.

I've found Artist Support to be terrific, so also try them also. I hope one day the Artist panel will work with the color board in X.

Verne



Return to posts index

Tanya Goehring
Re: Avid Euphonix not working with FCPX :(
on Jan 5, 2013 at 4:30:02 am

Hi Verne,

Thanks so much for your reply. I realized when I read your post that I was actually using 10.0.6 and so I tried 10.0.7 and the Euphonix works! I'm stoked!


Thanks again!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]